Wat zijn de tarieven van Workout Geleen?

Wat zijn de tarieven van Workout Geleen?

Doe de lidmaatschapstest!

arrow-down

Passend Programma

Bij Workout Geleen krijg je een passend programma dat aansluit op jouw voorkeuren en wensen. De tarieven variëren van enorm. Doe daarom de online lidmaatschapstest en ontdek welk programma het beste bij jou past. Vul je gegevens in en klik op verzenden.

Wat onze leden zeggen!

Marco Reek

“Ontzettend leuke groepslessen voor iedereen. Een ongedwongen en relaxte sfeer maakt het voor iedereen toegankelijk, daarnaast elke keer weer het enthousiasme van Kevin. Een echte aanrader!!”

Marco Reek

Lisette Geurts

"groot whoehoe gehalte, no-nonsens, en laagdrempelig. De mensen die de lessen verzorgen met het enthousiasme elke weer met nieuwe ideeën suggesties komen. Je met raad en daad bijstaan......Een dikke 10 met een gouden griffel!”

Lisette Geurts

Tundi Pecasse Bruzsik

“Fijne sportschool waar je je gwn op 't gemak kan voelen.”

Tundi Pecasse Bruzsik

left-arrow
right-arrow

Jouw voordelen bij Workout Geleen

Persoonlijke begeleiding
Persoonlijke begeleiding

Jouw fitness doelen en wensen hebben onze hoogste prioriteit. Daarom staat ons professionele team van trainers altijd voor je klaar met persoonlijke en individuele ondersteuning.

Persoonlijke aanbieding
Persoonlijke aanbieding

Voordat je lid wordt, ontvang je een aanbieding die precies is afgestemd op jouw wensen en doelen.

Uitgebreid aanbod
Uitgebreid aanbod

Het aanbod van Workout Geleen omvat: Fitness, Groepslessen, Personal training, Obstakel Terrein, Horeca en Sauna

Vertrouwde omgeving
Vertrouwde omgeving

Bij Workout Geleen train je in een persoonlijke en vertrouwde omgeving. Al meer dan 10 jaar helpen we mensen om gezonder en fitter te leven.

Hoe het werkt

Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma’s doornemen. Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere, fittere leefstijl. Net als de vele mensen voor jou.

Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’.

We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact op. Welkom bij Workout Geleen!

Het best passende programma
Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Maak kennis met Workout Geleen en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.

Meestgestelde vragen (en antwoorden!) over de lidmaatschapstest van Workout Geleen

Nee, de lidmaatschapstest invullen is en blijft gratis en vrijblijvend
Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma's doornemen. Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere, fittere leefstijl. Net als de vele mensen voor jou.
Ja natuurlijk. We beseffen dat het soms wennen is. Mede daarvoor is ook het regelmatige contact en overleg met je persoonlijke coach.

Het aanbod van Workout Geleen omvat alles van Fitness tot een obstakel terrein

Een lidmaatschap gericht op jouw persoonlijke doelen. Ja, dat kan met Workout Geleen! Met het uitgebreide aanbod zijn wij al meer dan 10 jaar dé specialist voor Fitness, Personal Training en Unieke groepslessen in Geleen. Het omvat onder andere de volgende diensten: Jump, Spinning, Yoga, Hitt en nog veel meer. Met de Gratis Proefweek kan je nu kennis maken met sporten bij Workout Geleen. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.”

Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie

Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie