ZUMBA

ZUMBA

Have fun, sing silly and dance crazy!

Wat is zumba?
Zumba is een Latijns-Amerikaans geïnspireerd dans- en fitnessprogramma. De warme internationale muziek gecombineerd met de verschillende dansstijlen (o.a. salsa, merengue, reggaeton, kumbia en onbekendere stijlen zoals bhangra) zorgen ervoor dat de les ervaren wordt als een waar fitnessfeest. Met Zumba werkt u aan vetverbranding, een betere conditie en spierversterking en bovenal krijgt u de mogelijkheid om heerlijk te ontspannen. Een groepsles die “per ongeluk” ontstaan is doordat instructeur Alberto “Beto” Perez zijn muziek vergat tijdens een aerobicles en improviseerde met eigen muziek, is uitgegroeid tot een wereldwijde hit.

Voor wie is Zumba?
Zumba is voor iedereen die houdt van dansen en swingen. Jong, oud, man en vrouw, beginner of gevorderde, iedereen is welkom! De pasjes zijn gemakkelijk te volgen en naar ieders niveau aan te passen.

Hoe ziet een Zumba les eruit?
Na een swingende warming up komen verschillende dansstijlen aan de orde die variëren van de bekende stijlen, zoals salsa, merengue, reggaeton, en hiphop, tot de minder bekende stijlen zoals soca, kumbia, bachata, en bhangra. We eindigen met een heerlijke cooldown. Het belangrijkste tijdens de les is plezier. Iedereen kan meedoen op zijn of haar eigen niveau en danst hiermee alle dagelijkse zorgen even van zich af!

Voor elk niveau toegankelijk

Er mag worden meegezongen tijdens het dansen

Cardio en core training ineen

Swing die heupen lekker los

Event Hours(2)

  • Dinsdag

    19.00 - 20.00

  • Donderdag

    19.00 - 20.00