HIIT BARBELL

HIIT BARBELL

SHARE THE IMPACT & SHARE THE FUN!

ClubJoy HIIT Barbell is een high intensity interval training van 30 minuten, waarbij gebruik wordt gemaakt van een halterstang met gewichten een losse plates. Tijdens deze workout word je uitgedaagd om jouw grenzen te verleggen. Kenmerkend voor ClubJoy HIIT Barbell zijn de zogenaamde compound oefeningen, waarmee meerdere spiergroepen tegelijkertijd gemoeid zijn. Dit zorgt ervoor dat de hartslag flink omhoog gaat. De korte sessies van intervaltraining op een hoge intensiteit zorgen voor een fantastische full body work-out. Laat je coachen en motiveren door jouw favoriete instructeur, om tot het uiterste te gaan.

IS CLUBJOY HITT BARBELL IETS VOOR MIJ?

ClubJoy HIIT Barbell is geschikt voor iedereen die snel superfit wil worden. Je bepaalt zelf hoe zwaar je traint, je kiest zelf hoeveel gewicht je op de barbell plaatst. Dat maakt ClubJoy HIIT Barbell geschikt voor iedereen, ongeacht het fitheidsniveau. Het enige wat je nodig hebt, is de wil om hard te werken. Jouw coach zorgt er verder voor dat je op een veilige en verantwoorde manier jouw persoonlijke grenzen kunt opzoeken en overstijgen.

HOE ZIET EEN CLUBJOY HIIT BARBELL LES ERUIT?

ClubJoy HIIT Barbell kent een vaste opbouw. In de vlotte warming-up maak je vooral gebruik van je eigen lichaamsgewicht. Vervolgens pak je de barbell erbij. Je hartslag zal snel stijgen. Je maakt zoveel mogelijk herhalingen op een zo hoog mogelijk tempo en drijft jezelf tot het uiterste, met behoud van een goede techniek. Na het uitputten van de spieren is het tijd om het atletische vermogen uit te dagen en de hartslag iets te laten dalen. Dit geeft jou de boost om af te kunnen sluiten met een power peak. Moe, maar zeer voldaan verlaat je het strijdveld als overwinnaar. De dagen na de training voel je de hernieuwde energie van een fitter en sterker lichaam.

Zeer snel resultaat door de hoge intensiteit en impact.

Maximale calorieverbranding en hoge restverbranding

Snelle vetafbraak en snelle spieropbouw

In 30 minuten helemaal total loss

Event Hours(1)

  • Donderdag

    19.00 - 19.30