FIT & SHAPE

FIT & SHAPE

Share the moves, share the fun!

Wat is Fit & Shape?

Fit & Shape is de meest gevarieerde groepsles van ClubJoy met een breed scala aan oefeningen uitgevoerd op geweldige muziek van toen en nu. Je werkt op plezierige wijze aan je coördinatie, snelheid, bewegelijkheid, hart- en longconditie, kracht, een positieve instelling en je mentale en fysieke fitheid. In het krachtdeel gebruiken we een mat, elastiek en gewichten. Fit & Shape laat zien dat sport, plezier en algehele gezondheid gemakkelijk samen gaan.

Is Fit & Shape iets voor mij?

Fit & Shape is voor iedereen die op een plezierige en gevarieerde wijze wil werken aan zijn of haar fitheid. Fit & Shape is voor iedereen toegankelijk, ongeacht het conditieniveau, omdat er voor alle niveau’s opties worden aangereikt. Je hoeft niet fit te zijn om te beginnen, wel mobiel. Fit & Shape is een ideaal programma om je persoonlijke fitheid naar een hoger niveau te brengen.

Hoe ziet een Fit & Shape les eruit?

Een Fit & Shape les is zeer afwisselend doordat iedere oefening weer anders is. De ene helft is een cardiogericht deel met aerobische en dansante moves. De andere helft bestaat uit krachtoefeningen. Je gaat in dat deel actief aan de slag met een elastiek en/of eventueel gewichtjes. De muziek en de instructeur zorgen ervoor dat je gemotiveerd wordt om jezelf, voor meer dan 100%, in te zetten voor iedere oefening. Maar natuurlijk bepaal je zelf hoe ver je gaat. Na de les voel je jezelf fit, energiek en soepel.

Complete en zeer gevarieerde lichaamstraining

Eenvoudig en met opties, dus voor iedereen geschikt

Tijdens de Fit & Shape les verbrand je tussen de 400 en 600 calorieën

Verbetering coördinatie, kracht, en mobiliteit

Event Hours(2)

  • Donderdag

    09.15 - 10.15

  • Zaterdag

    11.00 - 12.00