CLUB YOGA

CLUB YOGA

Inhale the future, exhale the past

Wat is ClubYoga?
Clubyoga is een groepsfitnessprogramma gebaseerd op oosterse ontspanningsoefeningen uit de yoga en t’ai chi. Tijdens de les richten we ons op ademhaling en concentratie, waardoor de geest geprikkeld wordt. Daarnaast prikkelen we het lichaam door oefeningen gericht op coördinatie, flexibiliteit en kracht. ClubYoga vormt een ideale combinatie van ontspanning en inspanning.

Voor wie is ClubYoga?
Clubyoga is geschikt voor een brede doelgroep, ongeacht leeftijd, niveau en geslacht. De les kan ertoe bijdragen dat rugklachten en gewrichtsklachten verminderen. Bij ernstige klachten is het raadzaam alvorens de les te volgen de instructeur op de hoogte te stellen en een specialist te raadplegen. Na het volgen van een reeks ClubYoga lessen zult u merken dat uw fitheid toeneemt, uw lichaamshouding verbetert en uw balans, kracht en flexibiliteit toenemen.

Hoe ziet een ClubYoga les eruit?
Tijdens de les krijgt u de kans even te ontsnappen van de dagelijkse drukte. Ontspanning en inspanning wisselen elkaar af op de klanken van rustgevende muziek. De oefeningen hebben als doel de spieren sterker en langer te maken, maar geven je ook een ontspannen gevoel. U verlaat de les met een leeg hoofd, een gezond lichaam en nieuwe energie.

Vermindering van rug- en gewrichtsklachten

Ontstress en zorg voor meer balans in je leven

Verbetering van je coördinatie, flexibiliteit en kracht

Spierversterking van boven- en onderlichaam

Event Hours(1)

  • Dinsdag

    20.00 - 21.00