COVID-19 & Workout

COVID-19 & Workout

Op dit moment zijn wij allen, over de hele wereld, getroffen door het Corona virus. Een pandemie, die op ieder zijn leven invloed heeft. Het is een tijd waarbij het van belang is om goed te zorgen voor de eigen gezondheid en elkaar te ondersteunen.

Gezien wij allen in hetzelfde schuitje zitten en wij allen van elkaar afhankelijk zijn, hopen wij dat wij ook nu de duurzame relatie met al onze leden kunnen behouden. U als klant zorgt ervoor dat wij kunnen bestaan. Uw steun en vertrouwen in de organisatie zorgt er voor dat wij ook na alle hectiek ons aanbod kunnen blijven aanbieden. En zelfs nog meer, want achter de schermen zitten wij niet stil en zijn wij momenteel druk bezig om ons aanbod zelfs te vergroten met een extra functionele trainingsruimte beneden en nog een extra grote groepsleszaal boven erbij. Wij vragen om uw geduld, begrip en loyaliteit, juist nu in deze onzekere tijd.

Vanaf 19 mei bieden we weer onze groepslessen aan in de buitenlucht. Daarnaast kunt u, als lid van ons, kosteloos thuis in beweging blijven met onze online sportoplossingen zoals How At Home en Fitsnacks.TV. Daarnaast zullen we onze eigen lessen tevens via een livestream online zetten.

Gezien de uitzonderlijke omstandigheden hebben wij hieronder een FAQ gemaakt. Als hierna nog onduidelijkheden zijn communiceer dat met ons. Dan kunnen wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Zorg goed voor uzelf en uw naasten.VRAAG & ANTWOORDV: Is Workout open?
A: Het gebouw zelf is gesloten, maar vanaf 19 mei bieden we weer groepslessen aan in de buitenlucht.


V: Hoe kan ik aan deze lessen meedoen?
A: Voor deze groepslessen dien je te reserveren via onze Workout App. Mocht je nog geen toegang hebben tot deze app, dan kun je ons een mailtje sturen dat je toegang wilt en dan ontvang je van ons een mailtje terug om inloggegevens aan te maken. Hierbij kun je dan het beste de app downloaden genaamd Virtuagym. Als je dan met de inloggegevens inlogt die je hebt gemaakt nav onze mail, dan kom je in onze eigen Workoutroze omgeving terecht. 


V: Ik wil graag thuis trainen om fit te blijven. Hoe doe ik dat?
A: Als lid van Workout heb je toegang tot diverse online kanalen zoals House Of Workouts (voor o.a. XCORE lessen) en Fitsnacks.TV (voor o.a. Club Power, Yoga en nog veel meer trainingen, waarbij sommigen zelfs live worden gegeven door onze eigen Tara Greven). Tevens stellen we al onze materialen in bruikleen. Voor onze clubcodes en materialen graag even mailen naar info@workoutgeleen of neem contact met ons op via onze social media kanalen (www.facebook.com/workoutgeleen en www.instagram.com/workoutgeleen).


V: Incasseren jullie abonnementsgelden terwijl jullie gesloten zijn?
A: Helaas zijn we hierin genoodzaakt, om te overleven. We proberen er alles aan te doen om invulling te geven in de sportmogelijkheden die door het RIVM mogelijk zijn. We zijn bewust van dit ongemak voor onze leden, maar we momenteel weten we het ook anders even niet… šŸ™  Gezien de overmachtssituatie en doorlopende kosten doen we dit om het bestaan van de club te waarborgen.

Zelf blijven we niet stilzitten en achter de schermen zijn we heel hard aan het werk om zoveel mogelijk voor jullie te betekenen en de club te upgraden. Geef ons de tijd, het vertrouwen. Dan blijft de sportclub waar we met zā€™n allen zo graag sporten bestaan!


V: Ik wil mijn lidmaatschap bevriezen, kan dat?
A:  Graag willen we hier samen uit komen en graag dan met je in contact te komen om te kijken naar een passende oplossing voor beide. Aub dan even een mailtje sturen naar info@workoutgeleen.nl