Het aanbod van Workout Geleen

Het aanbod van Workout Geleen

Ontdek het veelzijdige fitness, groepslessen en personal training aanbod van Workout Geleen

arrow-down

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Vitaalfit (55+)
Vitaalfit (55+)

Een les VitaalFit bestaat altijd uit een conditioneel gedeelte, dat low Impact wordt gegeven. De les is vrij intensief en ieder kan op zijn/haar eigen niveau trainen. Daarnaast worden de spieren aangepakt. Een gevarieerde les op muziek speciaal voor de 55-plusser. Niet alleen het bewegen is belangrijk, maar ook de sociale contacten en samen in een groep trainen. Zo kan er na de les gezellig een kopje koffie of thee samen worden gedronken.

BBB
BBB

BBB is een groepsles waarbij een deel van de les word gewerkt aan de conditie door middel van een aerobic-workout en het andere deel aan spierversterkende oefeningen voor buik, billen en benen.

HIIT BOX
HIIT BOX

HIIT BOX is een pittige High Intensive Interval Training met diverse oefeningen die worden gedaan mét en zonder kickbag (staande bokszak). Op knallende muziek maak je verschillende stoten en trappen op een kickbag. Je ontvangt nooit stoten of trappen, je deelt ze alleen maar uit, met als resultaat dat je vet verbrandt, je conditie en coördinatie verbetert.

Spinning
Spinning

Spinning is een indoor fietsprogramma, waarbij op een speciale stationaire fiets staande en zittende technieken worden uitgevoerd. De weerstand en het fietstempo aangepast worden aangepast op muziek die varieert van top 40, naar oude bekende rocknummers, dance, en nog veel meer opzwepende genres. Met onze uitdagende spinninglessen boekt u snel resultaat op gebied van conditie, afvallen en vetverbranding.

JUMP!
JUMP!

Jump! is een intervaltraining, van 30 minuten, waarbij je verschillende springbewegingen maakt op speciaal hiervoor ontwikkelde trampolines met een hoge funfactor. Door de elastische vering in de trampoline train je al je spieren, zonder belasting van je gewrichten. Dit zorgt voor een verbeterde balans en coördinatie van het lichaam.

Club Power
Club Power

Bij Club Power werkt u aan de belangrijkste spiergroepen in uw lichaam door middel van oefeningen met een halter en losse gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw persoonlijke kracht en fitheid. De oefeningen worden ondersteund door herkenbare muziek vanuit de top 40, maar ook oude hits en onbekendere hits. Spierversterking, spierversteviging en spierconditie zijn de merkbare en zichtbare gevolgen van deze energieke workout.

Bootcamp (Indoor/Outdoor)
Bootcamp (Indoor/Outdoor)

Bootcamp (indoor/outdoor) biedt uitdagingen voor je lichaam op gebied van conditie, atletiek en kracht, en dit alles binnen het tijdsbestek van 45 tot 60 minuten! Bootcamp zorgt voor een krachtig en uitgebalanceerd lichaam. Jij bepaalt je eigen succes!

Xcore
Xcore

XCORE ® staat voor Extreme Core, een intensieve XCORE® training waarbij effectiviteit en plezier samengaan. De XCORE® workout is een ultieme core training (de kern van rug-, buik- en heupspieren) met behulp van de XCO-Trainer®. De XCO-Trainer® is een rode buis die een bewegende massa granulaat bevat. Aan het begin en aan het einde van elke beweging zorgt de XCO-Trainer® voor extra belasting van de spieren en bindweefsel door het hele lichaam. Dit speciale effect staat bekend als ‘Reactive Impact’ en biedt je de beste training voor je core!

Zumba
Zumba

Zumba is een Latijns-Amerikaans geïnspireerd dans- en fitnessprogramma. De warme internationale muziek gecombineerd met de verschillende dansstijlen (o.a. salsa, merengue, reggaeton, kumbia en onbekendere stijlen zoals bhangra) zorgen ervoor dat de les ervaren wordt als een waar fitnessfeest. Met Zumba werkt u aan vetverbranding, een betere conditie en spierversterking en bovenal krijgt u de mogelijkheid om heerlijk te ontspannen. Een groepsles die “per ongeluk” ontstaan is doordat instructeur Alberto “Beto” Perez zijn muziek vergat tijdens een aerobicles en improviseerde met eigen muziek, is uitgegroeid tot een wereldwijde hit.

Club Yoga
Club Yoga

Clubyoga is een groepsfitnessprogramma gebaseerd op oosterse ontspanningsoefeningen uit de yoga en t’ai chi. Tijdens de les richten we ons op ademhaling en concentratie, waardoor de geest geprikkeld wordt. Daarnaast prikkelen we het lichaam door oefeningen gericht op coördinatie, flexibiliteit en kracht. ClubYoga vormt een ideale combinatie van ontspanning en inspanning.

Boksfit Kids
Boksfit Kids

Het is een uitstekende les om op een laagdrempelige manier kennis te maken met het kickboksen. Kinderen kunnen hun energie kwijt, worden weerbaarder, krijgen meer zelfvertrouwen en hebben vooral plezier in het sporten! De les Funboksen voor kinderen is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Iedereen traint op zijn of haar eigen niveau. Tijdens de training wordt er aandacht besteedt aan de techniek, conditie en plezier. De lessen duren 45 minuten en bestaan uit een warming-up, funboks training en een cooling down. Uiteraard is er ook tijd voor een spelletje!

Booty & Abs
Booty & Abs

Tijdens de Booty & Abs workout richt je jouw pijlen op het trainen van de bil- én uiteraard de buikspieren. Een ruime variatie aan verrassende oefeningen, uitgevoerd op meeslepende muziek, zorgt voor een geweldige training. Omdat je zeer doelgericht te werk gaat, zul je snel resultaat bemerken. Tijdens deze workout maak je gebruik van verschillende materialen, zoals losse plates, een weerstandsband en eventueel een halterstang met gewichten. Dit zorgt ervoor dat de onderzijde van het lichaam keer op keer flink wordt uitgedaagd.

Personal Training
Personal Training

Wil jij nét iets meer begeleiding dan normaal, iemand die tijdens de training het uiterste uit je haalt en/of een stok achter de deur nodig om jouw doelstelling(en) te halen?

Fitness
Fitness

We hebben een ruim aanbod aan (functioneel) fitness, cardio en kracht mét begeleiding!

Wat onze leden zeggen!

Lisette Geurts

“groot whoehoe gehalte, no-nonsens, en laagdrempelig. De mensen die de lessen verzorgen met het enthousiasme elke weer met nieuwe ideeën suggesties komen. Je met raad en daad bijstaan......Een dikke 10 met een gouden griffel!”

Lisette Geurts

Marco Reek

“Ontzettend leuke groepslessen voor iedereen. Een ongedwongen en relaxte sfeer maakt het voor iedereen toegankelijk, daarnaast elke keer weer het enthousiasme van Kevin. Een echte aanrader!!”

Marco Reek

Ronald Otten

“Gezellige sportschool met super groepslessen. Ook om lekker individueel te sporten en na afloop een lekker drankje te drinken.”

Ronald Otten

left-arrow
right-arrow
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Proefweek!

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Alles van fitness tot obstakel terrein bij Workout Geleen

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al meer dan 10 jaar de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Geleen. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Fitness, Groepslessen, Personal trainen, Obstakel terrein en nog veel meer. Met onze Gratis Proefweek en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.

Maak kennis met Workout Geleen

Maak kennis met Workout Geleen